Beste lezers,

 

Wij zijn Najoua en Esra, het team dat alles kan! Nou ja, zo ongeveer bijna alles…

 

Je hebt vriendinnen en je hebt zakenpartners. Met een beetje geluk tref je het dat een vriendin je zakenpartner wordt, of dat de relatie met een zakenpartner zó goed klikt dat deze partner een vriendin wordt. Maar…is het wel verstandig om dit te combineren? In ons geval: ja! Dit was bij onze eerste ontmoeting al overduidelijk. Een bijzondere ontmoeting, waarbij wij meteen wisten dat wij dezelfde toekomstvisie delen. Door middel van positieve energie versterken wij elkaar op alle denkbare vlakken.

 
Als ondernemers staan we vaak op bazaars in zowel Nederland als België. Voornamelijk vrouwenbazaars. Hier kunnen vrouwen elkaar leren kennen, ideeën uitwisselen en netwerken, maar boven alles, vooral genieten! Een bazaar organiseren, dat moeten wij ook kunnen, dachten wij. Maar dan wel groter en uitgebreider. Een interactieve beurs georganiseerd door vrouwen en mogelijk gemaakt voor vrouwen. Twee jaar achter elkaar hebben wij dan ook een pracht van een evenement mogelijk gemaakt: de ‘Women-United beurs” en met groot succes!

 

Op de Women-United beurs kun je naast shoppen en (halal) eten ook meedoen aan leerzame workshops en zelfs beautybehandelingen ondergaan. Het is een evenement met modeshows en interessante gastsprekers. En last but not least biedt ons evenement een dag waarin we niet alleen genieten, maar stil staan bij mensen die het minder goed hebben in onze maatschappij en waarbij wij ons dan ook gezamenlijk voor goede doelen inzetten.

 

Ons team noemen we met een knipoog ook wel 'Pinky en de Brains'. Eén van ons is het creatieve brein dat beschikt over een bodemloze put aan ideeën. De ander is een alleskunner, is nooit te moe en kent absoluut geen ‘nee”. Door dit powerteam heeft in oktober 2017 de 1e editie van de Women-United beurs en in april 2018 de 2e editie van de beurs, een XXL bazaar, plaatsgevonden. Een plek waar vrouwen met alle denkbare achtergronden, religies en leeftijden zijn verwelkomd.

 

Dit jaar pakken wij het anders aan. De 3e editie van de Women-United beursis toegankelijk voor iedereen! Het centrale thema van dit multiculturele evenement voor jong en oud is #familyfirst. Er is dan ook werkelijk aan iedereen gedacht. De beurs heeft 5 verschillende areas: activity, health & beauty, food, mancave en shopping. Er is een uitgebreid verrassend podiumprogramma waar bekende influencers zoals onder andere Sisi Bolatini, Najib Amhali en Jill Schirnhofer zullen schitteren!

 

En ook dit jaar denken we aan diegenen die het in onze samenleving minder makkelijk hebben. Lymiez is een initiatief van de 14-jarige Naïm die kleding verkoopt en eerder in Koffietijd en het Jeugdjournaal te zien was. De slogan van Lymiez is motiverend voor iedereen: Overcome & Improve! Hij zet zich in voor Lyme awareness op allerlei gebieden, omdat de ziekte van Lyme een ziekte is waar helaas nog te weinig over bekend is. De ziekte van Lyme is een complexe infectieziekte. Laten we er gezamenlijk voor zorgen dat Lymiez uit kan groeien tot een brand dat door velen met trots gedragen wordt!

 

Dit jaar hopen wij zo veel mogelijk gezinnen, maar ook individuen te mogen verwelkomen op ons spetterende multiculture evenement! Wij wensen jullie op zondag 21 april 2019 een energieke, inspirerende en vooral gezellige dag!


Lieve groeten,

Najoua en Esra